04 Aero360 Bathroom

Aero360 Bathroom

 • Geavanceerd Aërodynamisch toestel
 • 360° luchtcirculatie
 • Tot 40% efficiënter
 • Anti-vocht en anti-geur
 • Navulling met AEROTABS
 • Discreet en compact ontwerp

TOEPASSINGEN

Het nieuwe systeem optimaliseert de luchtcirculatie met 360° en versterkt hierdoor een superieure vochtopname en een zeer efficiënte geurneutralisatie. Het systeem is gebaseerd op een fysisch principe: hoe meer contact met de lucht, des te hoger de vochtopname. Het aërodynamisch toestel heeft een unieke 360° luchttunnel.

De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een centrale luchtopening voor meer luchtcontact, anti-vocht en anti-geur. Het compacte en discrete ontwerp is ideaal voor badkamers en andere kleine vochtige ruimtes. De witte kleur past perfect in de badkamersfeer.

De waterabsorberende kristallen zijn speciaal ontworpen om het overtollige vocht en geur uit de lucht op te nemen.

EIGENSCHAPPEN

 • Gebruiksklaar
 • Actieve werking
 • Houdt de relatieve luchtvochtigheid stabiel (+60% rel. luchtvochtigheid) in functie van de temperatuur
 • Verbruikt geen energie (verbruikt geen electriciteit, noch batterijen)
 • Vormt het overtollige, geabsorbeerde vocht langzaam om tot een vloeibare zoutoplossing, tijdens dit proces komen geen schadelijke of giftige dampen vrij
 • 2 in 1 technologie: anti-vocht en anti-geur. Tot 70% neutralisatie van muffe geuren
 • Langdurig houdbaar: tot 2 maanden in een badkamer van 10 m2

GEBRUIKSAANWIJZING

Voorbereiding:

Gebruik een Rubson Vochtopnemer in functie van de grootte van de badkamer. Kies een geschikte plaats in de ruimte voor het plaatsen van de Rubson Vochtopnemer. Plaats de Rubson Vochtopnemer niet in de nabijheid van een warmtebron (zoals bv. radiator, kachel, haard, zonlicht).

Draag er eveneens zorg voor dat het toestel zich buiten het bereik van kinderen en huisdieren bevindt.

Verwerking:

Open 1 vulling AeroTAB.

Om de tablet te plaatsen: druk tegelijkertijd op de drukknoppen links en rechts van de kap en til de kap van het apparaat.

Plaats de Tab met de blauwe kant naar beneden op de as en sluit het aparaat.

Wanneer de vulling uitgewerkt is,de gietdop openen en de zoutoplossing uit het reservoir in het toiliet* of lavabo gieten.

Indien er residu achter blijft, het toestel spoelen met water.

Een nieuwe vulling plaatsen. Handen wassen.

Reiniging van het toestel & vlekken:

Het toestel kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasproduct.

De actieve kristallen en de opgevangen zoutoplossing niet in contact brengen met o.a. corroderende metalen, leder, textiel, hout, koper. In geval van vlekken, onmiddellijk met lauw water en ammoniak reinigen en spoelen.

VERPAKKING

Toestellen:

– Navulbaar toestel  + 1 AeroTAB 450g  Neutraal

Navullingen:

– Navullingen 2 AeroTABs 450g Neutraal

– Navullingen 4 AeroTABs 450g Neutraal

– Navullingen 6 AeroTABs 450g Neutraal

– Navullingen 4 AeroTABs 450g Lavendel

HOUDBAARHEID

Minimun 1 jaar in ongeopende verpakking.

BIJZONDERE RICHTLIJNEN

Veiligheidsvoorzorgen:

De vullingen en het apparaat bewaren en plaatsen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Het reservoir met de zoutoplossing niet leeggieten in de omgeving van planten (in de tuin) en *niet leeggieten in een chemisch toilet of een toilet dat verbonden is met septische put.

Veiligheidsinformatieblad op aanvraag beschikbaar op http://mymdsds.henkel.com

Dit product is geclassificeerd als gevaarlijk. Raadpleeg voor gebruik eerst het veiligheidsinformatieblad. Dit document bevat informatie die te goeder trouw is gegeven en is gebaseerd op de huidige regelgeving en onze kennis. Gezien de diversiteit van materialen en werkmethoden, kan deze informatie alleen aanbevelingen geven en mag het niet de voorafgaande testen vervangen, die nodig zijn om de geschiktheid te bepalen van het product voor het bedoelde gebruik. Hierdoor kan dit document niet de verantwoordelijkheid van Henkel Nederland overnemen, met name in het geval van schade aan derden vanwege het gebruik van onze producten. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het naleven van plaatselijke wet- en regelgeving. Henkel Nederland garandeert dat haar producten voldoen aan de verkoopspecificaties. Gebruikers worden verzocht om te controleren of ze in het bezit zijn van de nieuwste versie van dit document, Henkel Nederland staat ter beschikking om aanvullende informatie te verstrekken.