Pure White Hygiene EasyPulse

Kenmerken en voordelen

  • Superieure witgarantie*
  • Getest en aanbevolen door Fresenius: toonaangevend onafhankelijk organisme in hygiëne controle.
  • Ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken

 

TOEPASSINGEN

Blijvend elastische en schimmelwerende siliconenkit voor het afdichten van voegen in vochtige ruimtes tussen o.a. badkuipen en (tegel)muren; tussen muren en wastafels, vloeren en toilet. Hecht op o.a. acryl, inox, aluminium, porselein, email, geglazuurde tegels en keramiek en kunststof.

Hecht niet op o.a. PA, PE, PP, Teflon® en bitumen.

 

 

EIGENSCHAPPEN

  • 5 jaar witgarantie* dank zij de unieke formule met superieure witbescherming.
  • Bestand tegen onderhoudsproducten
  • Glanzende en gladde afwerking
  • Kleurvast, niet overschilderbaar
  • Geurarm en oplosmiddelvrij

 

 

Houd u aan de waarschuwingen en het veiligheids- en afvalverwijderingsadvies van het veiligheidgegevensblad. Het veiligheidgegevensblad is op aanvraag beschikbaar en kan worden gedownload via https://mysds.henkel.com/

 

 

*WITGARANTIE

De witgarantie is enkel van toepassing indien Rubson Pure White Hygiene correct werd aangebracht en indien de ruimte regelmatig en voldoende wordt geventileerd en gereinigd. In geval van een rechtmatige klacht zal het product worden vervangen. Elke verdere aansprakelijkheid wordt uitgesloten.

Meer info

Documenten en downloads

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding:

Verwijder met een eenvoudige duw- of trekbeweging de oude voegkit met de scherpe puntzijde van de Rubson Silicone Cutter.
Verwijder de laatste resten voegkit langs bv. tegelwanden met de spatelzijde van de Rubson Silicone Cutter. Reinigen met aceton en schoonvegen met een doek.
De ondergrond moet schoon, vast en vetvrij zijn. Sterk zuigende ondergronden vooraf bevochtigen.
De voeg aan de randen op ong. 6mm afplakken met schilderskleefband.

Verwerking:

Breek en verwijder het witte beschermingsstuk. Trek de rode dop af. Snijd de spuitmond schuin af op de gewenste voegbreedte. Draai de witte spuitmond 90 ° tegen de klok om de applicator te openen. De trekker is open, uw koker is klaar voor gebruik. Druk de trekker in en breng de voegkit aan terwijl u naar voor duwt om de voeg te vullen. Voor een betere bewaring van het product, de spuitmond verwijderen, wassen en opnieuw op het product plaatsen vooraleer de rode dop terug te plaatsen.

Reiniging van het gereedschap & vlekken:

Onmiddellijk met aceton.
Uitgehard voegmiddel verwijderen met de Rubson Silicone Cutter.