Afkitten is makkelijk!

Probleemgebieden

Ontdek onze Easy Sealing assortiment. Zet je zorgen over beschimmelde of gebarsten voegen aan de kant. Easy Sealing heeft dé oplossing voor u klaar! Makkelijke keuze, makkelijk aan te brengen en een schitterend resultaat! Easy Sealing heeft een oplossing voor elke klus!

Buiten

Als je regen & wind binnen wilt, open dan je raam. Breng de voeg aan, strijk glad en houd regen en wind buiten.

Sanitair & Keuken

Schimmel is een ongewenste gast in je huis. Toon hem waar de deur is met deze makkelijk aan te brengen, waterbestendige voegkit!

Binnen

Laat lelijke barsten en spleten het uitzicht van je huis niet ruïneren. Voeg en overschilder met je gewenste verfkleur voor een perfect resultaat.

De eenvoudige oplossing

Buiten

Houd regen en wind makkelijk buiten, zodat je je binnenshuis comfortabel kunt ontspannen. Deze voegkit, voor alle weersomstandigheden is uitermate geschikt bij extreem weer. Met een unieke technologie die het afdichten gemakkelijk maakt, hecht Rubson Buiten Vullen & Herstellen op verschillende oppervlakken, zelfs als het nat of koud is.

Sanitair & Keuken

Deze multifunctionele afdichtingskit houdt van natte en vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens, en is klaar om een ondoordringbare schimmelwerende barrière te vormen. Met een unieke formule die speciaal is ontworpen om eenvoudig af te dichten, breng je Rubson Sanitair & Keuken aan waar je maar wilt. Makkelijk glad te strijken, hardt snel uit en is vrijwel geurloos. Een perfect resultaat is zo makkelijk, dat je je als een echte vakman zult voelen!

Binnen

Laat lelijke scheuren en barsten verdwijnen, voor een huis waar je trots op kunt zijn. Met een formule die het afdichten gemakkelijk maakt biedt Rubson Binnen Vullen & Herstellen je een makkelijk glad te strijken voegkit aan, reeds overschilderbaar na 1 uur. De perfecte afwerking is zo gemakkelijk te bereiken, dat u op zoek zult gaan naar meer barsten en scheuren om op te vullen en te schilderen!

Een makkelijke keuze voor elke klus

Aanbrengen met pistool

De traditionele oplossing voor grotere klussen.

Aanbrengen zonder pistool

Alle kracht binnen handbereik. Dit product is gebruiksklaar, voorzien van perslucht om je voeg makkelijk aan te brengen.

Klaar de klus vandaag nog

Zet je zorgen aan de kant, afkitten is makkelijk!

Probeer nu!

Onze producten